Ladataan... Ladataan...

Mino tekee sen mahdolliseksi

Me Minossa olemme ylpeitä ammattitaidostamme ja laitekannastamme. Meillä on tieto ja taito ideoida ja yhdistää materiaaleja sekä painomenetelmiä, niin että lopputulos on paras mahdollinen. Kun etsit paino- tai tulostusprojektillesi yhteistyökumppania, Mino tekee sen mahdolliseksi. Olkoonpa kohteesi iso tai pieni.

Ideasta lopputuotteeksi

Mino kannattaa ottaa mukaan jo suunnitteluvaiheessa ja hyödyntää osaamisemme ja materiaalituntemuksemme. Eri tekniikoita yhdistämällä saadaan painoprojekteista juuri teidän tarpeita parhaiten palvelevat ja kustannustehokkaat ratkaisut.

Painamalla tai tulostamalla - kaikki onnistuu

Meillä on käytössä Suomen suurin ja euroopan toiseksi suurin 5-värinen silkkipainolinja. Tulostimemme ovat maailman huippua, joten mahdollisuuksien rajana on vain mielikuvitus. Me painamme tai tulostamme suoraan lasille, puulle, metallille, muoville, akustiikkalevylle, pahville, kankaalle, tarralle,….mille tahansa.

Muotoonleikkaus

Minon erikoisosaamista on, että tulostetut materiaalit sekä tulostevärit kestävät erinomaisesti jälkikäsittelyn. Muovi- ja teräslevyn työstö voidaan tehdä painamisen jälkeen. Painovärit kestävät mm. profiloinnin, rei’ityksen, taivutuksen ja muut työstötekniikat.
Tekniikkamme mahdollistaa myös halutun PMS- tai RAL-sävyjen saatavuuden. Esimerkiksi laitekoteloihin ja työstettyihin etupaneeleihin.

Betoniseinistä luksusristeilijään - rakennusprojekteista sisustukseen

Käyttökohteiden mahdollisuudet ovat rajattomat. Tekemiämme tuotteita näet betoniseinissä, kauppakeskuksissa, myymälöissä, risteilijöissä, julkisissa tiloissa, sisustuksessa jne.